Фото: Снимак екрана ЈуТјуб

Пријатељ Кијану Ривса открио је Посту, да Кијану дели новац и поклоне људима из окружења, а као разлог навео је да је глумцу јако непријатно што толико зарађује.

“То је нешто због чега је њему јако непријатно. Већину тог новца Кијану је поделио људима којима је потребно и то само ретки знају. Он је и те како свестан колики је срећник што толико зарађује, али за разлику од осталих холивудских мегазвезда, не узима то здраво за готово”, рекао је.

Глумац је како је откривено у децембру донирао 70 одсто зараде од свог филма Матрикс за истраживање и проналазак лека за оболеле од леукемије (Ривсова сестра је умрла од ове опаке болести).

Осим тога, ужива у куповању поклона своји сарадницима, породици и добротворним организацијама. Тако је дао 20 хиљада долара бонуса из свог џепа једном запосленом на сету Матрикса, који се нашао у финансијском проблему.

Такође, дванаесторици каскадера из филма Матрикс Релоадед поклонио је Харли Дејвидсон моторе, а на снимању четвртог наставка Џона Вика поклонио је члановима своје каскадерске екипе скупоцене сатове Rolex Submarine  с личном посветом.

Кијану Ривс прошлог лета тајно боравио у Новом Саду

Извор: Прва

Српски Магазин – Српски интернет магазин