Након што је амбасадорка САД-а Маргарет Уехара честитала грађанима Црне Горе учлањење у НАТО, оним истим грађанима који су већином били против анексије наше државе у ову злочиначку организацију, и чија се воља за референдумом није испоштовала и које је предсједник Црне Горе Филип Вујановић додатно увриједио образлажући да немају демократску зрелост да одлучују о овако важном питању реаговали су грађани, којима је ова честитка тако лицемјерно упућена. 

На фејсбук страници америчке амбасаде, грађани су данас реаговали на њену честитку. Један од њих је само кратко прокоментарисао: „Мурино!“, сабирајући у том имену све злочиначке подухвате ове Алијансе, прије свега злочине према дјеци, симболишући Мурином све разлоге против НАТО-а.

Други наш грађанин се иронично захвалио амбасадорки и рекао: „Никад капитулацију нисмо са толико љубави прихватили. Волим Вас целим својим бићем. Некако зрачите на овом сунцу. Зрачите као осиромашени уранијум, да се разумијемо!“

Трећи грађанин је подсјетио амбасадорку: „Дјецу вам нећемо опростити!“

Грађани Црне Горе, овим и без референдума јасно су изразили шта мисле о анексији Црне Горе у НАТО, коју је Влада наметнула народу.

Њено су чланство назвали капитулацијом, изражавајућу тиме неслагање са срамном одлуком Владе, која је знала да за ово нема подршку грађана које наводно представља, али и нагласили, да жртве овог народа остају свете и незаборављене.

Извор: ИН4С

Амбасадорка САД, грађани, Маргарет Уехар, нато, окупација, црна гора
http://www.magacinportal.org/2017/06/06/gradjani-crne-gore-ambasadorki-sad-nikad-kapitulaciju-nismo-sa-toliko-ljubavi-prihvatili/