Фото: Twitter/ФСС Србије
Фото: Twitter/ФСС Србије

Наjбољи фудбалери Србиjе посетили су данас Дом за децу и омладину без родитељског старања „Петар Радовановић“ у Ужицу, дружили се са њима и позвали их да буду специjални гости на утакмици против Kипра.

„За нас jе ово тренутак коjи ће да се памти, jер ово jе први пут да jедна репрезентациjа Србиjе, у било ком спорту, посети нашу установу. Хвала фудбалском савезу Србиjе, хвала селектору Mуслину и играчима, а ми им желимо да ова посета буде одскочна даска за срећан пут до Русиjе 2018“, изjавио jе директор Дома Драган Kатић.

Селектор Славољуб Mуслин захвалио се на речима добродошлице и додао да да су  наjбољем тиму Србиjе потребне посете оваквог типа, jер и то jе мисиjа коjу он и његов стручни штаб желе да поделе с народом.

„Велико нам jе задовољство што смо овде са вама, а жеља нам jе да нам будете подршка и на утакмици против Kипра. Пред нама jе важан пут, а само заjедно, народ и репрезентациjа, могу до циља. Због тога нам jе драго да смо данас овде, сутра на неком другом месту, али увек заjедно“, рекао jе Mуслин.

Kапитен државног тима Србиjе Бранислав Ивановић апострофирао jе тренутак коjи остаjе у сећању.

„Драго нам jе што смо дошли овде да се дружимо са вама. Ви фудбалере гледате као идоле, а ми увек тражимо инспирациjу у вама, па зато ви можете бити наши идоли и инспирациjа. Надам се да ћете бити свим срцем уз нас, да ћете нам дати велику подршку и да ћемо сви заjедно кренути ка Русиjи и новим победама“, истакао jе Ивановић.

Приjатељска утакмица између Србиjе и Kипра игра се сутра од 17 сати у Ужицу.

Извор: Танјуг

Вести, Дом за децу, Репрезетација, србија, ужице, фудбал
http://www.magacinportal.org/2016/05/24/najbolji-fudbaleri-srbije-u-poseti-deci-bez-roditelja/