Захваљујући јаком геј лобију најобичнији разврат подигнут је на степен људских права

Због легализације хомосексуалних бракова законодавци у Паризу избацују речи мајка и отац из званичних докумената

Француски законодавци спремају се да из свих званичних докумената избаце речи мама и тата, а све због најављеног закона о легализацији хомосексуалних бракова.

Овај предлог наишао је на снажно противљење француских католика, јер ће се у будућности користити реч родитељ у свим церемонијама венчања, црквеним и грађанским. Према новом нацрту закона, брак ће се дефинисати као заједница двоје људи, а не као што је то било до сада, мушкарца и жене.

Министарка правде Кристјан Тобира објашњава да ће се такође изједначити права између хомосексуалних и хетеросексуалних парова када је реч о усвајању деце.

Ко може да тврди да хеторосексуални парови могу боље да васпитају дете од геј парова.
У интересу деце и друштва је да деца имају дом и да их неко воли – каже Тобира.

Кардинал Француске Филип Барбарен упозорио је прошле недеље да геј бракови једног дана могу да воде до легализације инцеста или полигамије.

Папа: Ово угрожава породице

Поглавар Римокатоличке цркве папа Бенедикт имао је састанак у Ватикану са 30 француских бискупа којима је рекао да се боре до самог краја како се овај закон не би усвојио у парламенту.

Пред нама је прави изазов. Угрожене су многе породице, укључујући и концепт људске природе, који неко жели да унакази – рекао је папа бискупима.

 

Овакве одлуке могу да имају тешке последице по друштво у целини. Геј бракови ће разорити традиционалну Француску. Не би ме чудило да једног дана имамо бракове са четири или више мушкараца и жена. Ко зна, можда и инцест или нешто још горе ставе у закон и кажу да је то нормално – рекао је Барбарен.

Председник Француске Франсоа Оланд обећао је пре избора да ће подржати легализацију хомосексуалних бракова, чији закон треба да одобри већ 31. октобра.

Извор: Курир